O nama

Pomažemo deci da angažuju svoje telo i um kroz zabavne i obrazovne aktivnosti.

Пусти видео запис

PU Veselo Dvorištance

Misija naše Ustanove je da svoj deci obezbeđuje povoljnu i bezbednu materijalnu i socijalnu sredinu sa svim uslovima I podsticajima za ukupan psihofizički razvoj i ostvarivanje njihovih prava, porodici pruži pomoć i vršenju roditeljske/staraterljske funkcije. Da sva deca rastu, razvijaju se i ostvaruju  u kvalitetnoj vaspitno-obrazovnoj sredini oslanjajući se na aktivne oblike i metode rada, uz aktivno učešće roditelja, u atmosferi pozitivne profesionalne komunikacije i stučne kompetencije zaposlenih.

Ishrana

Vrtić  ima distributivnu kuhinju koju nam donosi  ketering iz kuhinje „Windmill“.

Ako je dete alergično na neku namirnicu dobija zamenski obrok.

Dvonedeljni  jelovnik roditelji dobijaju na njihove e-mail adrese, a možete ga pronaći i na panou u vrtiću.

vrtic ishrana
stručni tim

Stručni tim

U privatnom vrtiću „Veselo dvorištance“ tim radnika sastavljen je od medicinskih sestara-vaspitača u jaslenoj grupi, vaspitača u vrtićkim grupama, pomoćno-tehničkog osoblja.

 

Saradnici:  logoped, profesor engleskoj jezika, stučni saradnik za muzičke aktivnost i ples, balerina, saradnik za sportske aktivnosti

Facebook
Upis

dokumentacija za upis u vrtić

Upis u naš vrtić vrši se tokom cele godine. Kada se odlučite da smo mi najbolje mesto za vaše dete dobićete u vrtiću upitnik koji treba da popunite, a prilikom prijema dece u vrtić potrebna je sledeća dokumentacija:

Roditelji koji koriste subencije koje daje Grad Beograd u vrtiću popunjavaju

Zahteve koje Ustanova predaje u Sekretarijat za dečja prava i zaštitu.